Ungdom

HEM / Ungdom

Ungdom på lägret

Bland ungdomsaktiviteterna hittar du garanterat något för dig! Det finns roliga lekar, träningspass, tävlingar, aktivitetstält (med trampolin, jonglering och annat skoj) och skönt häng i ungdomstältet med nya vänner.

Ungdomsaktiviteterna planeras och genomförs av ett härligt gäng unga ledare. Vid frågor eller funderingar inför eller under lägret är ni välkomna att höra av er till oss ungdomsansvariga.

Edvin Nilsson

Ungdomsansvarig     
076-164 72 08

Linus Staaf

Ungdomsansvarig     
070-653 66 17
Om ungdomsverksamheten

Populärt bland ungdomar

Innehåll
Relaterat

Barn

Bland ungdoms-aktiviteterna hittar du bland annat klassikerna Ninja och Fotleken, större dagsaktiviteter, samt flera nya lekar som kommer testas för första gången!

”Sjuka lekar” ordnas varje kväll kl sju! Passa på att prova riktigt knasiga tävlingar eller kom och titta på när andra tävlar! Det kan finnas risk för såpa…

Tävlingar som ungdomsvolleyboll och ungdomsstafett är populärt! Även mångkampen brukar vara poppis bland ungdomar.

Egen plats

Ungdomstältet

I vårt eget ungdomstält finns plats för både aktiviteter och för skönt häng. Du som inte varit på Frisksportläger förut – här är platsen där du får träffa andra unga, kan ladda mobilen, får info om aktiviteter och kan spela spel, hänga och snacka med andra.

Varje kväll ses vi i ungdomstältet och har kvällshäng där vi bland annat kommer starta elimineringsleken SLAO, belysa roliga händelser från dagen och leker roliga lekar tillsammans. Man väljer själv hur mycket eller lite man vill vara med

Egen camping

Bo i Ungdomslägret

Du som är född 2011 eller tidigare kan välja att bo i Ungdomslägret. Det är en del av campingen särskilt för ungdomar från 13 år, där du bor med kompisar och lätt lär känna nya vänner från hela landet.
Vi bor i tält (som du tar med dig själv), så ta med dig varma kläder och en skön sovsäck med liggunderlag eller luftmadrass så slipper du frysa. Eftersom vi både tränar och badar mycket är det inte dumt att ha två handdukar med sig så att det alltid finns en torr när det behövs. Glöm heller inte att ta med gummistövlar och regnställ!
Mat kan du  laga själv vid tältet eller så kan du boka frukost och middag om du anmäler dig senast den 22 juni. Lunch kan du köpa i vårt café på lägercentrum. På kvällarna finns det även grill och våffeltält.
Knasiga utmaningar

Sjuka lekar

Varje kväll kl sju blir det ”sjuka lekar”. Det är ovanliga, roliga, kluriga och publikvänliga tävlingar som garanterat är utmaningar du inte provat förut. Anmäl dig för att vara med och tävla eller kom och heja på de tävlande lagen!
Relaterat

Generar från Relaterat i dator-vy