Ungdom

HEM / Ungdom

Ungdom på lägret

Bland ungdomsaktiviteterna hittar du garanterat något för dig! Det finns roliga lekar, träningspass, tävlingar, aktivitetstält (med trampolin, jonglering och annat skoj) och skönt häng i ungdomstältet med nya vänner.

Ungdomsaktiviteterna planeras och genomförs av ett härligt gäng unga ledare.

Om ungdomsverksamheten

Populärt bland ungdomar

Innehåll
Relaterat

Barn

Bland årets ungdomsaktiviteter hittar du bland annat musikquiz i ungdomstältet. Var med själv eller med en kompis!

”Sjuka lekar” ordnas varje kväll kl sju! Passa på att prova riktigt knasiga tävlingar eller kom och titta på när andra tävlar! Det kan finnas risk för såpa…

Tävlingar som ungdomsvolleyboll och ungdomsstafett är populärt! Även mångkampen brukar vara poppis bland ungdomar.

Egen plats

Ungdomstältet

I vårt eget ungdomstält finns plats för både aktiviteter och för skönt häng. Du som inte varit på Frisksportläger förut – här är platsen där du får träffa andra unga, kan ladda mobilen, får info om aktiviteter och kan spela spel, hänga och snacka med andra.
Egen camping

Bo i Ungdomslägret

Du som har fyllt 13 år kan välja att bo i Ungdomslägret. Det är en campingyta där ungdomar från 13 år kan bo tillsammans med andra i samma ålder. Vissa kommer till lägret utan att känna någon och då är det kul att kunna bo i samma område som andra ungdomar och få chans att lära känna nya personer.
Vi bor i tält (som du tar med dig själv) så ta med dig varma kläder och en skön sovsäck med liggunderlag eller luftmadrass så slipper du frysa. Eftersom vi både tränar och badar mycket är det inte dumt att ha två handdukar med sig så att det alltid finns en torr när det behövs.
Mat kan lagas vid ditt tält eller så kan du köpa mat när du anmäler dig så ingår frukost och middag. Lunch kan du laga själv eller köpa i lägerfiket. Det finns även grill, café och våffeltält att handla till middag.
Glöm inte att ta med gummistövlar och regnställ!
Knasiga utmaningar

Sjuka lekar

Varje kväll kl sju blir det ”sjuka lekar”. Det är ovanliga, roliga, kluriga och publikvänliga tävlingar som garanterat är utmaningar du inte provat förut. Anmäl dig för att vara med och tävla eller kom och heja på de tävlande lagen!
Relaterat

Generar från Relaterat i dator-vy