Anmälan

HEM / Anmälan

Anmäl dig till lägret

Du behöver inte anmäla dig till lägret i förväg, det går att göra på plats när du kommer. Men eftersom det underlättar väldigt mycket både för oss som arrangerar och för er deltagare ser vi helst att ni anmäler er via formuläret här nedanför – och gärna i god tid innan lägret. Du får därför rabatt på anmälningsavgiften om du anmäler dig senast den 22 juni. 

Om du vill boka frukost och middag genom lägret måste du anmäla dig och beställa maten senast den 22 juni, därefter går det inte.
I övrigt finns det inget sista datum för anmälan. Formuläret fungerar även under lägerveckan. Vi har heller ingen gräns för antalet deltagare: Ett frisksportläger blir aldrig fullbokat.
Betalning på plats görs med kort eller Swish. Vi tar inte emot kontanter.
Innehåll 
Innehåll
Relaterat

Mat

Tävling

Kontakt

Anmäl dig till lägret

Hur funkar det?

Anmäl dig i förväg

Det underlättar mycket att föranmäla sig. Då går incheckningen smidigt när du kommer, du får du allt du behöver i handen och kommer snabbare igång med lägret. Du får också en lägre avgift om du anmäler dig senast den 22 juni.
Om du inte anmäler dig innan behöver du skriva in dig när du kommer, vilket kan medföra kö och väntetid när många kommer samtidigt.
Du anmäler dig i formuläret här nedanför och betalar då in avgiften samtidigt.

Funktionär

Du som är med och arrangerar ska också anmäla dig, men kryssa i att du ansöker om rabatt för funktionär och betala inte in någon avgift.

I den mån du ska betala någon avgift behandlar vi det manuellt.

Matservering

Det går bara att boka frukost och middag genom lägret fram till den 22 juni.
Anmäler du dig senare får du ordna din mat på annat sätt.

Återbud

Om du anmält dig och sedan får förhinder kan du avanmäla dig fram till den 22 juni. Du får då tillbaka det du betalat för lägeravgift, frukost och middag minus en administrativ avgift på 100 kronor. Ångerrätten gäller inte anmälan som görs efter den 22 juni.
Om du blir sjuk mellan den 22 juni och 5 juli och inte kan delta i lägret återbetalas lägeravgiften mot uppvisande av läkarintyg. Betalning för frukost och middag kan tyvärr ej återbetalas.
Lägeravgift och kostnad för frukost/middag återbetalas ej om du får förhinder på grund av eller om lägret måste ställas in av anledningar utanför arrangörernas kontroll, som krig, naturkatastrof eller myndighetsbeslut.

Hör av dig om du vill ha hjälp

Vill du ha hjälp med anmälan eller har frågor? Hör av dig till oss på info@frisksportlager.se, vi hjälper dig gärna.
Här anmäler du dig

Anmälan

 • Öppna anmälningssystemet via länken nedan.
 • Fyll i uppgifter om alla personer du anmäler, ankomstdag och avfärdsdag och vilka måltider ni vill köpa (om ni vill boka mat).
 • Systemet räknar ut vad ni ska betala och du får ett mejl.
 • Följ instruktionerna för hur du betalar.
 • Klart!
Vad kostar det?

Priser

Frisksportläger arrangeras ideellt av frisksportare i klubbar och distrikt som turas om om arrangörsskapet. Därigenom kan vi hålla låga avgifter jämfört med många andra arrangemang. Det är vi stolta över!

  • De flesta lägerdeltagare stannar hela veckan, men du väljer själv hur många dagar du är med. Ju längre du stannar desto billigare blir avgiften per dag.
  • Medlemmar i en Frisksportklubb (eller direktanslutna till Svenska Frisksportförbundet) får lite billigare deltagaravgift. Läs mer om att bli medlem här.
  • Barn betalar en lägre avgift och vi har en väldigt förmånlig familjeavgift.
  • Som familj räknas gifta eller sammanboende och deras barn eller bonusbarn födda 1999 eller senare samt far-/morföräldrar och deras barnbarn födda 1999 eller senare förutsatt att barnens föräldrar inte är med på lägret.
  • Lägeravgiften täcker de kostnader arrangörerna har för lägerområde och aktiviteter. Avgiften är därför densamma oavsett av hur mycket eller i vilka aktiviteter* du deltar och om du bor på lägerområdet eller ej. I avgiften ingår camping i tält, husvagn eller husbil på lägerområdet. Väljer du att bo på annat sätt får du stå för den kostnaden utöver lägeravgiften.* För några enstaka aktiviteter tillkommer en avgift. Detta framgår då i lägerprogrammet.
  • Att besöka lägret på dagtid för att hälsa på kompisar eller släktingar är gratis. Du får naturligtvis också gärna köpa mat eller fika i lägrets café, men om du eller dina barn deltar i någon/några av lägrets aktiviteter behöver vi ta ut en avgift för detta.

Lägeravgift
Nedan ser du vad lägeravgiften är för olika åldrar. För pris på frukost och middag, se sidan mat.

Relaterat 

Generar från Relaterat i dator-vy