Kultur

HEM / Kultur

Kulturaktiviteter

Kultur och bildning är viktigt och därför har vi en mängd kulturaktiviteter planerade för lägret. Du kan till exempel välja att följa med på utflykter, lyssna på intressanta föreläsningar, sjunga i lägerkören och lyssna på musikunderhållning.

Innehåll
Om kulturverksamheten

Några populära kulturaktiviteter

Innehåll
Relaterat

Träning

Utflykter
Flera gånger under veckan ordnas utflykter till intressanta platser i närområdet.

Föreläsningar
Varje dag finns möjlighet att lära sig något nytt på föreläsningar med olika teman.

Underhållning
Njut av musik! Kvällarna bjuder på quiz, trubadurkvällar och musikunderhållning.

Om utflykter

Kulturutflykter

Varje dag går en utflykt till något passande utflyktsmål i trakten kring lägerområdet! Karlsborg har mycket historia att erbjuda. Garanterat finns det möjlighet att besöka fästningen, som du kan ana över vallen direkt från campingområdet! Även naturområdena runt omkring Karlsborg har mycket att erbjuda, med Vättern, nationalparken Tiveden och mycket mer. 
Tipsrunda och fotostig

Dagliga kultur-doser

Varje dag erbjuds en ny tipsrunda! En för barn och en för vuxna. Kanske kan ni göra det till en sport att tävla med familjen varje dag på tipsrundan?
En annan klassiker på Frisksportläger är fotostigen. Det är, likt en tipspromenad, en promenad runt området, men här går det ut på att vid varje station hitta vilken bild som är tagen här. Roligt för många olika åldrar!
Underhållning

Musik och underhållning

Kvällsunderhållningen kommer bland annat erbjuda musikkvällar, lägerbål och andra underhållningsstunder. Dessutom kommer du ha möjlighet att prova på dans eller delta i pysselverkstaden. Kom och var kreativ eller lyssna och njut! 

Namn på ansvarig

Ungdomsansvarig

Frågor?

Relaterat

Generar från Relaterat i dator-vy