Träning

HEM / Träning

Träning och motion

Kroppen behöver röra sig för att må bra! Under Frisksportlägret finns därför ett brett utbud av motion, träningsformer och gruppträningspass. Här finns något för alla träningssmaker!

 

Innehåll
Innehåll
Relaterat

Tävling

Om träning

Träning är för alla och ska vara kul

Våra kroppar är skapade för att röra på sig och genom att träna mår vi bättre. På Frisksportläger tränar du för din egen skull, på det sätt och på den nivå som du själv väljer. Lägret har ett stort och brett utbud med målet att det ska finnas något för alla smaker, former och intressen! I programmet hittar du möjlighet till träning flera gånger varje dag.

 

Populärt

Några populära träningstillfällen

Combat är ett fartfyllt träningspass med mycket energi. Tekniker från bl.a. karate, taekwondo och boxning används för att utmana en fantasimotståndare. Kul och fartfyllt!
I vårt aktivitetsområde kan du hoppa trampolin och jonglera. Området är öppet flera timmar varje dag och du kan komma och gå som du vill. En favorit bland alla åldrar!
Var med på ett lugnt yogapass för att hitta balans och avslappning i både kropp och sinne. Ta gärna med en egen yogamatta och njut av både rörelse och stillhet!
Relaterat 

Generar från Relaterat i dator-vy