Träning

HEM / Träning 2023

Träning och motion

Kroppen behöver röra sig för att må bra. Under frisksportlägret finns därför ett brett utbud av motion, träningsformer och träningspass att välja mellan. Har kan du testa nya sporter med hjälp av våra instruktörer eller gå på gruppträningspass eller åka på vandringsutflykt i grupp. Det ska finnas något för alla smaker!

 

Relaterat

Tävling

Våra kroppar är skapade för att röra på sig och genom att träna mår vi bättre. På Frisksportläger tränar du för din egen skull, på det sätt och på den nivå som du själv väljer. Därför har lägret ett stort och brett utbud med målet att det ska finnas något för alla smaker, former och intressen! I programmet kommer du hitta många olika träningsinriktade aktiviteter.

Populära träningsaktiviteter

Combat är ett fartfyllt träningspass med mycket energi. Tekniker från bl.a. karate, taekwondo och boxning används för att utmana en fantasimotståndare. Riktigt kul och passar alla!

Träningscampen kan du gå till för att delta fritt under öppettiderna. Där finns trampoliner och cirkussaker att prova på egenhand. En stor favorit bland alla åldrar!

Var med på ett lugnt yogapass för att hitta balans och avslappning i både kroppen och sinnet. Ta med egen yogamatta och njut!

Relaterat 

Tävling