Information

HEM / Småland info
Uppdaterad: 24 jan

Läger i pandemi

Givetvis behöver vi se till att Frisksportlägret utförs säkert och följer rekommendationer från myndigheter med anledning av Covid19-pandemin. Eftersom lägret till allra största del genomförs utomhus tror vi att det inte ska vara några problem. Här kan du läsa om några åtgärder vi planerar att genomföra för lägret, så du har koll!

Relaterat 

Träning

Anmäl dig i förväg

Det har under många år varit möjligt att föranmäla sig till lägret, och få rabatt. I år vill vi verkligen uppmana alla att anmäla sig i förväg! Då blir det mindre köer vid incheckning och det blir lättare att planera aktiviteter och matservering efter antal deltagare.

Minska köer

Både i fikatälten, i matserveringen, vid aktiviteter och toalettbesök vill vi minska köer. Vi uppmanar till att hålla avstånd!

God hygien

Handtvättsmöjligheter och handsprit erbjuds över hela lägerområdet. Glöm inte hålla avstånd vid diskrännorna! För att undvika trängsel i duschar har vi många omklädningsrum att välja mellan och uppmanar till att besöka duschrummen när det inte är så många där.

Utomhus i alla väder

Utomhusaktiviteter är säkrast och därför genomför vi så mycket vi bara ka utomhus! Ja, självklart flyttar vi in volleybollen i en hall vid hällregn. Men ta med regnställ, keps och dubbla par gympaskor, för vi är ute så mycket det går. I de fall vi ska vara inomhus ser vi till att det går bra att hålla avstånd.

Vill du hjälpa till på något sätt?

Vi är alltid glada för fler som vill hjälpa till. Ju fler som vill hjälpa till desto roligare blir det för alla.
Mejla till info@frisksportlager.se för mer information.

Josefin Sahlberg

Lägerledning

Frågor?