Boende

HEM / Småland boende
Uppdaterad: 10 nov

Bo på lägret

Det finns flera olika sätt att bo under lägret. Det vanligaste är att campa med tält, husvagn eller husbil. Det blir en provisorisk men mysig campingplats på idrottsanläggningens ytor. När du kommer till campingområdet får du åka och ställa upp ditt boende där det passar, utifrån hänvisningar från förläggningsgänget. På campingkartan kommer du kunna se var du kan bo med din boendeform!

Mats Hultgren

Förläggning
Innehåll 

Mattälten

Om lägermaten

Matpaketet

Tält

Tält är den enklaste boendeformen, eftersom tält får rum lite var som helst. 

Husvagn eller husbil

Har du husvagn kommer du få välja en campingplats på fotbollsplanerna. En fyrhjuling kommer köra ut din husvagn på gräsytorna. Husbilar placeras på grusplanen eller på anvisad asfaltsparkering. Det är en enkel, provisorisk camping, utan elplatser!

Inomhusboende

För dig som vill bo inomhus hänvisar vi till närliggande vandrarhem, som du bokar själv. Ett antal vänliga lokalbor kan också öppna upp sina egna hem och hyra ut rum till enskilda eller familjer. Ta kontakt om du är intresserad!

Parkering

Du kommer kunna köra fram till lägerplatsen, lasta ur tält och andra saker och göra iordning ditt boende för veckan. Sedan blir du hänvisad till en parkering en bit bort från lägerplatsen, där den kan stå under veckan, eller användas till utflykter.
Relaterat 

Om lägret

Vill du hjälpa till på något sätt?

Vi är alltid glada för fler som vill hjälpa till. Ju fler som vill hjälpa till desto roligare blir det för alla.
Mejla till info@frisksportlager.se för mer information.
Relaterat 

Om lägret