Barn

HEM / Småland Barn
Uppdaterad: 19 nov

Barn på lägret

Det finns många aktiviteter för barn på Frisksportlägret! Allt från pyssel & sångstund till äventyrsskola eller leksafari. Här kan du läsa mer om vad lägret erbjuder för våra yngre deltagare.

 

Relaterat

Lägerprogrammet

0 – 6

De allra yngsta barnen

Minigänget
Dans
Barngympa
Knattekampen
Lekplats-safari

7 – 14

För skolbarn och yngre ungdomar

Äventyrsskola
Prova-på-aktiviteter
Träningscampen
Pyssel
Lekplats-safari

Även de allra minsta hittar aktiviteter på läger! För mini-gänget i åldrarna 0-3 år kommer det finnas träffar för sångstund och minigympa. För barn som är 3-5 år blir det barngympa, dans och pyssel! 

 

På lägret i Aneby kommer det bli äventyr för alla barn i skolålder! På äventyrsskolan utlovas en stor variation aktiviteter med äventyr och skogen som tema, där alla i åldrarna 7-14 kan delta. Det blir prova på forskajak och en och annan flygsports-aktivitet beroende på vindstyrka. Dessutom blir det äventyr vid vattenfallet Stalpet!

Bara en liten bit från lägret ligger en lite avskild badplats som vi lägerdeltagare kommer ha nästan för oss själva. Där kommer det finnas lekmöjligheter med bland annat hopp-flotte och möjlighet att prova SUP-bräda!

 

Lite äldre barn rör sig självständigt på lägerområdet. Från 7 år ungefär är det vanligt att barnen springer fritt och leker på lekplatser, deltar i träningscampen eller handlar i kiosken själva. Det är detta som gör Frisksportlägret så bra för familjer – tryggheten och att få röra sig fritt. 

I Aneby finns lekplatser överallt, på lägerområdet och vid skolgården precis intill lägercentrum. Upptäck själva eller häng med på lekplats-safari och träffa nya kompisar! Lek hela dagen, morgon till kväll! 

 

 

Relaterat

Ungdom

Relaterat