Packning

HEM / Packningstips
Uppdaterad: 31 jan

Packa till lägret

Det kan vara svårt att veta vad man ska ha med sig till ett Frisksportläger, särskilt om det är första gången. Här får du lite tips på vägen! Fundera över vilka aktiviteter du ska vara med på, vilket boende du ska ha och vad du ska äta. Och kolla väderleksrapporten noga!

Relaterat

Barn

Tävling

Träning

Campingsaker!

Tält eller husvagn, sovsäck, luftmadrass, kudde och campingstol är en bra början! Kanske vill du också ta med lite rep och presenning, nån extra tältpinne, en picknickfilt att chilla på och en tvättlina?

Matsaker!

Kåsa, tallrik, diskbalja, diskborste, stormkök, kylväska, vattendunk och spork. Kanske lite varma koppen? Eller planerar du att köpa de flesta måltider i vår lägerrestaurang och fik? Då räcker det med vattendunk och lite kvällssnacks att ha i tältet. Kom ihåg att det är drygt 7 km till närmaste mataffär!

Träningssaker!

Vilka aktiviteter ska du vara med på? Kom ihåg att kolla programmet innan du åker!  Kanske behöver du ta med dig yogamatta eller mountainbike? Vill du njuta av havet med en egen S.U.P? Eller ha en cykel att ta dig runt på lägerområdet och in till stan med? Och en vattenflaska, såklart!

Övriga saker!

Annat bra att ha kan vara öronproppar, powerbank, soppåse, tofflor, swish på telefonen, badkläder, gitarr, jongleringsbollar, hund och farmor!
Relaterat

Barn