Datum Månad

Veckodag

Här är online-veckans aktivitetsprogram uppdelat per dag. Under varje dag finns det aktiviteter från olika kategorier. Klicka in på en programpunkt för att läsa detaljerna kring aktiviteten.

Igår

Dagens aktiviteter
Aktiviteter
Träningspass

Lekparksträning

Då var det dags för lägrets sista träningspass och den här gången vill vi inspirera till lite lekparksträning med barnen. För vem vill inte kombinera träning med lek?

Vad är inte ett frisksportläger om inte aktiviteter för alla åldrar samtidigt? Här är ett lekfullt pass som inspirerar till att hitta på fler träningspass i kombination med sysslor ni redan gör i vardagen. Och tyckte ni inte att detta passade för dagens träning så kolla in lägerveckans utbud och kör en favorit i repris.
Ha en skön och fortsatt aktiv sommar!
Dagens aktiviteter
Aktiviteter
Sociala Medier
Dagens recept
Vad är ett Frisksportläger utan våfflor? Ingenting! Vi inspirerar med våfflor som passar perfekt som mellanmål. Här finns dagens recept samt inköpslistor:
Garam masala

Dagens recept

Veckans vinnare

Prisutdelning i onlinelägermästerskapen

Under veckan har vi haft ett stort deltagande på våra tävlingar och vad är ett onlineläger utan medaljutdelning?

I år kommer digitala medaljer att dimpa ner i mailkorgen till lägrets alla vinnare och som vanligt går dom att bytas mot en våffla på nästa års läger. Grattis och en stor applåd!

Prispallen

Veckans bästa

Onlinelägrets höjdpunkter

Vet ni att vi haft 149 deltagare på veckans tävlingar och har haft över 150 visningar av våra träningsfilmer? Här kommer en sammanfattning av veckans höjdpunkter. Vi är glada att ni är med oss!

Njut av lägerloppets totalresultat, deltagarstatistik, bilder från våra sociala forum och mycket mer. Med den här videon vill vi i webbgruppen tacka alla för ert engagemang, för ert deltagande och alla fina bidrag till lägrets innehåll.
Lägeravslutning

Tack för den här gången

Vilken otroligt fin lägervecka vi haft med många roliga saker och mycket inspiration. Vi har tävlat, tränat, umgåtts och fått lära oss nya saker. Allt vad Friskport handlar om!

Det har varit en annorlunda vecka för oss alla men vi är glada över att ha fått njuta av ett frisksportläger på webben och i sociala medier. Nästa år välkomnar vi er till Stensund för Friskportläger v. 28. Med den här filmen avslutar vi Frisksportlägret online och ser fram emot planeringen av läger sommaren 2021.

Igår

Lägergemenskap

Var med och dela gemenskapen, delta i aktiviteter, och dela med dig av dina erfarenheter under lägerveckan på våra sociala medier.