Datum Månad

Veckodag

Här är online-veckans aktivitetsprogram uppdelat per dag. Under varje dag finns det aktiviteter från olika kategorier. Klicka in på en programpunkt för att läsa detaljerna kring aktiviteten.

Igår

Imorgon

Dagens aktiviteter
Aktiviteter
Träningspass

Armstyrka

Dagens träningspass passar perfekt före eller efter att du deltagit i lägerloppet! Passet tar ungefär 20 minuter men tänk på att du behöver värma upp lite innan du genomför styrkepass.

En bra uppvärmning är att göra några mjuka reps av alla övningar i varvet för att samtidigt känna in tekniken på övningarna. Du kan även göra några stora armcirklar med raka armar, så nära örat som möjligt. Känn efter så lederna och musklerna vaknat innan du startar passet.
Lycka till!
Dagens aktiviteter
Aktiviteter
Sociala Medier
Onlinelägerloppet

En gemensam utmaning

Här gäller det att samla kilometer tillsammans! Varje dag är en ny utmaning och du lägger in dina insamlade meter här i länken till varje lopp. Hur långt tror ni att vi kommer på en vecka? Alla meter räknas - kom igen nu!
Du kan välja att delta på 3 sätt:
  • Lägermaran, för dig som gillar att springa, jogga eller lufsa fram i terräng eller på asfalt. Passar alla åldrar och hastigheter!
  • Lägerwalken, för dig som går snabbt, långsamt eller mittimellan. Passar alla åldrar och hastigheter!
  • Miniloppet, för dig med lite kortare ben och mindre skor. Hur långt kan du springa eller gå? 
Lägermaran

Lägermaran

Jogga, lufsa eller spring

Alla meter räknas! Anmäl ditt dagliga resultat här: 

Lägermaran

Lägerwalken

Lägerwalken

Jogga, lufsa eller spring

Alla meter räknas! Anmäl ditt dagliga resultat här: 

Lägerwalken

Miniloppet

Miniloppet

För alla med små fötter

Alla meter räknas! Anmäl ditt dagliga resultat här:

Miniloppet

Förbundsmöte

SFF årsmöte

Idag är det dags för förbundsmöte med Svenska Frisksportsförbundet. Alla medlemmar som är anmälda ska ha fått en länk via mejl för att komma åt mötet. Logga in i god tid innan. Vi drar igång kl 10.00.
Dagens recept
Vad sägs om en härlig smoothie med fukt och bär till frukost och en sallad med kikärtor, grönkol, avokado och mer gott till lunch eller middag?
Här finns dagens recept samt inköpslistor:

Dagens recept

Dagens experiment

Kan man flytta saker med luft? 

Till dagens experminet behöver du en potatis, ett rör, en pinne, tejp, en slang och en vattendunk eller PET-flaska.

Träffa Anna som är vår expert på att experimentera! I dagens experiment ska vi testa hur man kan skapa tryck med luft. Tar luft plats? Kan luft flytta saker? 
Tipspromenad

Dagens digitala tipspromenad

Här är dagens tipspromenad. En promenad för barn och en med lite lurigare frågor för all vuxna tipspromenadsproffs. Utmana familj och vänner eller ta den tillsammans.

Tipspromenad barn

Tipspromenad vuxna

Imorgon

Igår

Lägergemenskap

Var med och dela gemenskapen, delta i aktiviteter, och dela med dig av dina erfarenheter under lägerveckan på våra sociala medier.