Onlineläger
HEM / Onlineläger
Uppdaterad: 29 jun

Onlineläger 2021

Vi ser fram emot en vecka där vi får umgås med varandra på distans i våra digitala forum. Här på sidan kommer vi att fylla programmet med digitala varianter av våra lägerfavoriter tillsammans med en rad nya aktiviteter.

Dagens program kommer att publiceras varje morgon 04.00 och sedan ligga publicerad resten av veckan. Vissa av våra aktiviteter kräver anmälan men de allra flesta ligger öppna att planera in när det passar er bäst under dagen eller veckan. För att vi ska känna den härliga lägerkänslan behöver vi hjälpas åt! Publicera bilder, peppa varandra och njut tillsammans med familj och vänner.

Välkomna till onlinelägret 2021!

Innehåll 
Relaterat

Träning & tävling

Styrka, puls och rörlighet. Dessutom det dagliga lägerloppet!

Familjeaktiviteter

Dagens experiment, fotostig, tipspromenad och rörelsebingo.

Goda recept

Daglig inspiration till goda och nyttiga recept för aktiva familjer.
Garam masala

Fyll på i skafferi och kylskåp

För att kunna laga alla nyttiga och inspirerande recept är det bra att fylla upp skafferiet innan lägret startar. Till våra recept hittar du inköpslistor och tips.

Inventera garderob och förråd

Tvätta och packa träningskläder till veckans pass och aktiviteter. Behövs löparskorna letas fram ur garderoben eller vattenflaskan diskas? 

Ladda batterierna, ladda ner appen och logga in!

Kanske behöver du ha någon app till någon av våra lopp? Det finns flera gratis versioner att testa innan: Runkeeper, Nike Run Club och Edmondo är några gratis alternativ. 

Jeanette Folkegård

Webbansvarig

Frågor?

Relaterat

Veckans recept

Tävlingsresultat

Lägergemenskap

Var med och dela gemenskapen, delta i aktiviteter, och dela med dig av dina erfarenheter under lägerveckan på våra sociala medier.