Mat

HEM / Mat 2023

Maten under lägret

Det finns flera olika sätt att äta under lägret. Vissa lagar all mat själva vid den egna campingplatsen och andra köper mat hela veckan. Om du anmäler dig innan 22 juni kan du köpa frukost och middag som serveras i slottsmatsalen. Det går även att köpa mat i vårt lägercafé, våffeltält och grilltält.

Jonny Nilsson

Fik och servering

Lägercafé

Bra mat är en viktig del för att hålla oss friska och starka inte minst när vi ska röra på oss. I vårt lägercafé hittar ni lättare luncher, smörgåsar, drycker, glass, gelato och popcorn.

Våffeltältet

Våfflor är en riktig klassiker på Frisksportläger – njut av en våffla (eller två) med utsikt över havet och passa på att prata med andra lägerdeltagare från olika delar av landet. Öppet kvällstid!

Lägergrillen

Vid grillen serverar vi varje kväll grillade godbitar för alla smaker! Här finns hamburgare och korv, både med och utan kött. På onsdagskvällen serverar vi vildsvinsburgare.

Frukost- och middagsservering

Vill du ha det smidigt kan du köpa måltider som serveras i slottet. Frukost och middag serveras hela veckan. Du kan beställa måltider varje dag eller vid enstaka tillfällen. Måltiderna bokas samtidigt som du anmäler dig (i anmälningsformuläret). OBS! Måltider måste bokas senast 22 juni. Läs menyn längre ned på sidan!

Laga mat själv

Du kan såklart också välja att laga din mat på ett eget campingkök vid ditt boende. Det är en mysig del av dagen! Kylklampar går att byta mot en liten kostnad i lägerfiket. Närmaste mataffär finns i Trosa ca 6 km från lägerområdet.
Relaterat 

Om lägret

Bo på lägret

Vill du hjälpa till på något sätt?

Vi är alltid glada för fler som vill hjälpa till. Ju fler som vill hjälpa till desto roligare blir det för alla.
Mejla till info@frisksportlager.se för mer information.
Middag serveras söndag-fredag. Du anger i anmälan om du behöver specialkost (du ser här nedan och i anmälan vilken specialkost vi har att erbjuda).
SÖNDAG
Husman: Pasta med köttfärssås
Vegetariskt/veganskt: Pasta med vegetarisk färssås

 

MÅNDAG
Husman: Fiskpanetter, kokt potatis och remouladsås
Vegetariskt/veganskt: Quornfilé, kokt potatis och remouladsås

 

TISDAG
Husman: Pasta med ost och skinksås
Vegetariskt/veganskt: Pasta med vegetarisk ostsås

 

ONSDAG
Husman/vegetariskt/veganskt: Tacogratäng

 

TORSDAG
Middag: Köttbullar med potatismos
Vegetariskt/veganskt: Vegetariska bullar med potatismos

 

FREDAG
Husman: Korv och makaroner  
Vegetariskt/veganskt: Vegokorv och makaroner

 

Information
Vi tillhandahåller varje dag mat som passar för vegetarianer och veganer. Det finns även möjlighet att anmäla allergier och få måltider anpassade efter det. Bokning av frukost och middag görs när du anmäler dig till lägret (du kan boka för hela veckan eller enstaka måltider). Allergier måste anges i anmälan, annars har vi ingen möjlighet att tillgodose dina behov på plats. Mat måste bokas senast 22 juni!
Allergier vi kan tillgodose: citrus, fisk, gluten, laktos, mjölkprotein, nötter, skaldjur, soja, stenfrukter, ägg, baljväxter.
Under “allergier” i anmälningsformuläret kan alternativet “ej fläskkött” väljas.
Med reservation för ändringar i menyn.

 

TILLBEHÖR
Till varje måltid serveras salladsbuffé och kaffe/te.
PRIS för middag (per måltid)
0-3 år: 0 kr
4-11 år: 54
12- år: 108 kr
Välkommen att njuta av frukost i slottsmatsalen eller på slottsterrassen. Frukosten serveras söndag-lördag.
Information
Observera att du behöver ange i din anmälan om du har specialkost. Om du inte anger det kan vi tyvärr inte garantera att det finns specialkost till dig. Måltider bokas i samband med anmälan, senast 22 juni!

PRIS för frukost (per måltid)
0-3 år: 0 kr
4-11 år: 38 kr
12- år: 75 kr

Välkomna!

Relaterat 

Om lägret

Bo på lägret