Boende

HEM / Boende 2023
Uppdaterad: 11 okt

Bo på lägret

Det finns flera olika sätt att bo under lägret. Det vanligaste är att campa med tält, husvagn eller husbil. Det blir en provisorisk men mysig campingplats på området kring folkhögskolan, med närhet till havet. Hela området är under lägret fritt från alkohol, tobak och andra droger. Tryggt och hälsosamt för alla!

När du kommer till campingområdet får du åka och ställa upp ditt boende där det passar, utifrån hänvisningar från förläggningsgänget. På campingkartan kommer du kunna se var du kan bo med din boendeform.

Innehåll 

Mattälten

Om lägermaten

Matpaketet

Tält

Tält är den enklaste och kanske smidigaste boendeformen på frisksportläger, eftersom tält får rum lite var som helst. 

Husvagn eller husbil

Tält, husvagnar och husbilar placeras på samma campingplats på området. Husvagnar och husbilar kan, beroende på underlag, ha viss begränsning till var de kan placeras. Vid mjuk eller blöt mark kan det vara så att din husvagn dras ut på campingområdet med en fyrhjuling.

Inomhusboende

För dig som vill bo inomhus hänvisar vi till att boka rum via folkhögskolan. Bokningsmöjligheterna öppnar 1 februari 2023, och det går inte att boka rum innan dess.

Parkering

Du kommer kunna köra fram till lägerplatsen, lasta ur tält och andra saker och göra iordning ditt boende för veckan. Sedan blir du hänvisad till en parkering en bit bort från lägerplatsen, där den kan stå under veckan eller användas till utflykter.
Relaterat 

Om lägret

Vill du hjälpa till på något sätt?

Vi är alltid glada för fler som vill hjälpa till. Ju fler som vill hjälpa till desto roligare blir det för alla.
Mejla till info@frisksportlager.se för mer information.
Relaterat 

Om lägret