Boende

HEM / Boende 2023

Bo på lägret

Det finns flera olika sätt att bo under lägret. Det vanligaste är att campa med tält, husvagn eller husbil. Det blir en provisorisk men mysig campingplats på området, med närhet till havet. Vi erbjuder tyvärr inga elplatser. Hela området är under lägret fritt från tobak, nikotin, alkohol och andra droger. Tryggt och hälsosamt för alla!

När du kommer till campingområdet får du åka och ställa upp ditt boende där det passar, utifrån hänvisningar från förläggningsgänget. Campingen öppnar lördag 8 juli kl 8:00 och det går ej att komma tidigare än så.

Packningstips

Tält

Tält är den enklaste och kanske smidigaste boendeformen på frisksportläger, eftersom tält får rum lite var som helst. 

Husvagn eller husbil

Tält, husvagnar och husbilar placeras på samma campingplats på området. Husvagnar och husbilar kan, beroende på underlag, ha viss begränsning till var de kan placeras. Vid mjuk eller blöt mark kan det vara så att din husvagn dras ut på campingområdet med en fyrhjuling. Observera att det är en enkel campingplats utan elektricitet. Om du behöver elektricitet för medicinskt bruk ordnar vi det, kontakta frisksportkansliet@gmail.com.

Inomhusboende

För dig som vill bo inomhus hänvisar vi till att boka rum via folkhögskolan. Kostnad för inomhusboende tillkommer utöver lägeravgiften, Mer om inomhusboende längre ned på den här sidan.

Parkering

Du kommer kunna köra fram till lägerplatsen, lasta ur tält och andra saker och göra iordning ditt boende för veckan. Sedan blir du hänvisad till en parkering en bit bort från lägerplatsen där den kan stå under veckan eller användas till utflykter.
Relaterat 

Om lägret

Packningstips

Till anmälan

Prislista inomhusboende

Priser för inomhusboende tillkommer utöver lägeravgiften. Läs priser för de alternativ för inomhusboende som finns.
Relaterat 

Om lägret

Anmälan till lägret

Klicka här för att läsa mer om hur du anmäler dig. Sedan klickar du dig vidare till vårt anmälningssystem.

Till anmälan

Mer om lägret