Barn

HEM / Barn 2023

Barn på lägret

Det finns många aktiviteter för barn på Frisksportlägret! Allt från pyssel & sångstund till äventyrsskola eller leksafari. Här kan du läsa mer om vad lägret erbjuder för våra yngre deltagare.

 

Relaterat

Ungdom

Barnaktiviteterna på lägret riktar sig till åldrarna 0-14 år. Det finns något för alla barn, varje dag! Pysselverkstad, utflykter, prova-på-idrotter och barngympa för barn. Håll utkik i programmet efter barnens aktiviteter!

Populära barnaktiviteter på läger

Pysselverkstaden har öppet varje dag! Klassiska pysselredskap finns tillhanda, och varje dag har vi också en särskild pysselaktivitet framplockad. Välkommen in!

Sångstund för barn kommer du kunna delta i med de yngsta. Kom och sjung tillsammans med andra små barn!

Knattekampen är en utmaning med många grenar och alla får pris! För barn i alla åldrar, upp tills man är stor nog att delta i vanliga mångkampen.

Lite äldre barn rör sig självständigt på lägerområdet. Från 7 år ungefär är det vanligt att barnen springer fritt och leker på lekplatser, deltar i träningscampen eller handlar i kiosken själva. Det är detta som gör Frisksportlägret så bra för familjer – tryggheten och att få röra sig fritt. 

Ute på Stensund finns gott om gräsytor och skog att leka i. Närheten till havet gör badmöjligheterna stora, men glöm inte ha uppsikt över barnen vid vattnet. Lek tryggt hela dagen, morgon till kväll! 

 

 

Relaterat

Ungdom

Relaterat