Anmälan

HEM / Anmälan 2023

Anmäl dig till lägret

Anmälan är inte öppen ännu! Snart kommer du kunna göra det via den här sidan. Det går att dyka upp till lägret utan att anmäla sig också, men det är lättast att göra det via nätet.

Vi rekommenderar att du anmäler dig till lägret. Då kan du som vill köpa matpaket eller enskilda matkuponger försäkra dig om att maten räcker till dig. Det kommer endast finnas ett begränsat antal måltider eller måltidspaket att köpa på plats på lägret. 

Relaterat 

Träning

Vad kostar lägret?

Snart kommer vi publicera prislistan här!

Till anmälan

Anmälan öppnar inom kort! Håll ut, snart är det dags!

Anmäl dig i förväg

Det har under många år varit möjligt att föranmäla sig till lägret, och det underlättar mycket. Därför har vi en generös rabatt för de som anmäler sig i god tid. Du anmäler dig i vårt amälningssystem (länk ovan) och betalar då in avgiften samtidigt.

Funktionär

Du som är funktionär på lägret anmäler dig också i vårt anmälningssystem men kryssar att du ansöker om rabatt för funktionär och betalar inte in någon avgift. Då behandlar vi din betalning med ansökan om rabatt manuellt.

Matservering

Vill du köpa frukost eller middag på lägret är det särskilt viktigt att du anmäler dig och anger detta i din anmälan. Det finns endast ett begränsat antal enstaka måltidsbiljetter att köpa när lägret väl drar igång. Har du någon specialkost uppskattar vi om du anmäler dig så tidigt som möjligt för att vi ska kunna säkerställa att du får det.

Återbud

Vi vill verkligen att du ska anmäla dig till lägret. Vid anmälan betalar du deltagaravgiften. Om du anmält dig och sedan skulle behöva ställa in med kort varsel (exempelvis vid sjukdom) får du givetvis pengarna tillbaka. Om du avanmäler dig efter 20 juni tar vi ut en administrationskostnad på 150 kr, oavsett hur många personer du har anmält.

Hör av dig om du vill ha hjälp

Vill du ha hjälp med anmälan eller har frågor? Hör av dig till oss, vi hjälper dig gärna.

Läs alternativ för inomhusboende

Vill du hjälpa till på något sätt?

Vi är alltid glada för fler som vill hjälpa till. Ju fler som vill hjälpa till desto roligare blir det för alla.

Mats Johansson

Lägerledning

Frågor?

Våra sociala kanaler

Följ oss i våra sociala medier för att få uppdateringar innan och under lägret.