Anmälan

HEM / Anmälan 2023

Anmäl dig till lägret

Här nedan kan du anmäla dig till årets bästa sommarvecka! Det går att dyka upp till lägret utan att anmäla sig också, men det är lättast att göra det i förväg via nätet. Då går incheckningen när du anländer snabbare.

Bokning av mat (middag och frukost) är tyvärr nu stängd, så om du vill ha mat under veckan får du handla i lägerfiket, beställa varor från ICA med utkörning till lägret eller laga mat själv på friluftskök.
Innehåll

Anmälan till lägret

Hur funkar anmälan?

Dagsbesök på lägret

Relaterat

Tävling

Lägerprogrammet

Prislista

Vad kostar lägret?

Öppna prislistan för lägret (pdf). När du anmäler dig räknar systemet ut kostnaden automatiskt.

Anmäl

Anmäl dig till lägret här

Här klickar du dig vidare till vårt separata anmälningssystem där du registrerar dig som lägerdeltagare och får info om betalning!

Anmäl

Aktiviteter anmäler du dig till här

Du som är registrerad på lägret anmäler dig itll aktiviteter här på webben. Hitta länk till formulär i programpunkterna eller via anmälningssidan här:

Anmäl dig i förväg

Det underlättar mycket att föranmäla sig. Då går incheckningen smidigt när du kommer till lägret. Du anmäler dig i vårt amälningssystem (länk ovan) och betalar då in avgiften samtidigt.

Funktionär

Du som är funktionär på lägret anmäler dig också i vårt anmälningssystem men kryssar i att du ansöker om rabatt för funktionär och betalar inte in någon avgift. Då behandlar vi din betalning med ansökan om rabatt manuellt.

Matservering

Det gick tyvärr bara att boka frukost och middag på slottet fram till den 22 juni (eftersom råvarorna behövde beställas i tid) men du behöver inte gå hungrig; det går bra att handla i fiket hela dagen, beställa varor från ICA med utkörning till lägret eller att laga mat själv på friluftskök.

Återbud

Vi vill gärna att du anmäler dig till lägret. Vid anmälan betalar du deltagaravgiften. Om du anmält dig och sedan skulle behöva ställa in med kort varsel (exempelvis vid sjukdom) får du givetvis pengarna tillbaka. Om du avanmäler dig efter 22 juni tar vi ut en administrationskostnad på 150 kr, oavsett hur många personer du har anmält.

Hör av dig om du vill ha hjälp

Vill du ha hjälp med anmälan eller har frågor? Hör av dig till oss, vi hjälper dig gärna.

Läs mer om inomhusboende

Mats Johansson

Lägerledning

Frågor?

Anmälan till lägret

Klicka här för att läsa mer om hur du anmäler dig. Sedan klickar du dig vidare till vårt anmälningssystem.

Till anmälan

Mer om lägret