Aktiviteter på lägret

HEM / Aktiviteter 2023

Aktiviteter för dig

På lägret erbjuds aktiviteter för alla åldrar! Här nedanför kan du få en överblick över vilka aktiviteter som kommer att finnas. Hela programmet publiceras närmare sommaren.

Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer.
Innehåll

Tävling

Träning

Barn

Ungdom

Kultur

Äventyr

Relaterat

Bo på lägret

Lägerprogrammet

Tävling

Delta i någon av lägrets tävlingar! Det finns många olika idrottstävlingar under veckan, exempelvis mångkamp, volleyboll, fotboll, boule och stafett.

Träning

Delta i ett motionspass, prova på en ny aktivitet eller kom till aktivitetstältet med jonglering, trampolin och tablå. Träna bland annat zumba, yoga, gympa och combat.

Barn

För en familj på läger finns aktiviteter för olika åldrar. Häng med på exempelvis pyssel, barngympa eller vår egen lilla lekby “Knatteköping”.

Ungdom

Ungdomar har en egen campingyta där man kan bo med kompisar i liknande åldrar. Häng i vårt eget ungdomstält, träna i aktivitetstältet, tävla, var med på lekar, roliga aktiviteter och träffa nya kompisar.

Kultur

Kultur är utvecklande för alla! Vi bjuder på intressanta föreläsningar i olika ämnen, utflykter till olika platser i området runt Stensund och Trosa samt musikkvällar och annan underhållning.

Äventyr

Stensund ligger precis vid havet och det finns möjlighet till paddling för både barn, ungdomar och vuxna. Dessutom blir det klättring både inom- och utomhus. Mer info  presenteras längre fram.

Delta i digital gemenskap

Följ oss i våra sociala medier för mer information innan och under lägret.

Anmälan till lägret

Klicka här för att läsa mer om hur du anmäler dig. Sedan klickar du dig vidare till vårt anmälningssystem.

Till anmälan

Mer om lägret