Anmälan

HEM / Småland anmälan
Uppdaterad: 18 feb

Anmäl dig till lägret

Nu kan du anmäla dig till bästa sommarveckan! I år vädjar vi till alla att föranmäla sig till lägret. Vill du köpa matpaket eller enskilda matkuponger behöver du anmäla dig för att försäkra dig om att maten räcker till dig. Det kommer endast finnas ett begränsat antal måltider eller måltidspaket att köpa på plats på lägret. Anmäl dig redan idag – innan 19:e juni får du rabatt på din anmälan!

Relaterat 

Träning

Till anmälan

Vad kostar lägret?

Klicka här för att se prislistan för lägret. Vid anmälan får du priset uträknat för alla personer du anmäler.

Till anmälan

Klicka här för att komma till vårt separata anmälningssystem.

Anmäl dig i förväg

Det har under många år varit möjligt att föranmäla sig till lägret, och få rabatt. I år vill vi verkligen uppmana alla att anmäla sig i god tid i förväg.

Funktionär

Du som är funktionär på lägret anmäler dig också i vårt anmälningssystem men kryssar att du ansöker om rabatt för funktionär och betalar inte in någon avgift. Då behandlar vi din betalning med ansökan om rabatt manuellt.

Matservering

Vill du köpa frukost eller middag på lägret är det särskilt viktigt att du anmäler dig och anger detta i din anmälan. Det finns endast ett begränsat antal enstaka måltidsbiljetter att köpa när lägret väl drar igång. Har du någon specialkost uppskattar vi om du anmäler dig så tidigt som möjligt för att vi ska kunna säkerställa att du får det.

Återbud

Vi vill verkligen att du ska anmäla dig till lägret. Vid anmälan betalar du deltagaravgiften. Om du anmält dig och sedan skulle behöva ställa in med kort varsel (exempelvis vid sjukdom) får du givetvis pengarna tillbaka. Om du avanmäler dig efter 20 juni tar vi ut en administrationskostnad på 150 kr, oavsett hur många personer du har anmält. 

Hör av dig om du vill ha hjälp

Vill du ha hjälp med anmälan eller har frågor? Hör av dig till oss, vi hjälper dig gärna.

Till anmälan

Vill du hjälpa till på något sätt?

Vi är alltid glada för fler som vill hjälpa till. Ju fler som vill hjälpa till desto roligare blir det för alla.

Josefin Sahlberg

Lägerledning

Frågor?

Relaterat 

Äta på lägret

Våra sociala kanaler

Följ oss i våra sociala medier för att få uppdateringar innan och under lägret.