Mat

HEM / Småland mat
Uppdaterad: 18 nov

Maten under lägret

Det finns flera olika sätt att välja att äta under lägret, utöver att laga själv. Det går i anmälan till lägret lägga till frukost och middag som varje dag serveras i skolmatsalen bredvid lägerområdet. Tillägget kallas matpaketet. Det går även att köpa mat under lägret från de olika mattälten. Det finns bland annat lägercafé, våffeltält och lägergrill.

Visst behöver man mat för att bättre orka vara glad?!

Jonny Nilsson

Fik och servering

Lägercafé

Grönsaker är en viktig del för att hålla oss friska och starka inte minst när vi ska sporta och träna. I vårt café hittar ni bland annat färdigpackade sallader, smörgåsar och olika typer av drycker under lägret.

Våffeltältet

Att hålla sig glad i sinnet är en minst lika viktig komponent för att hålla sig frisk, därför är våfflor en riktig klassiker på frisksportläger. 

Lägergrillen

Vid grillen serverar vi varje kväll grillade godbitar för alla smaker! Passar perfekt för er som vill hänga i lägercentrum på kvällen. Här finns hamburgare och korv, med vegoalternativ såklart.

Laga mat själv

Du kan såklart också välja att laga mycket av din mat på ett eget campingkök i ditt boende. Det är en mysig del av dagen! Kylklampar går att byta mot en liten kostnad i lägerfiket. Mataffärer finns på gång- eller cykelavstånd i Aneby centrum och du kan alltid köpa frukostfrallor i fiket.
Relaterat 

Om lägret

Vill du hjälpa till på något sätt?

Vi är alltid glada för fler som vill hjälpa till. Ju fler som vill hjälpa till desto roligare blir det för alla.
Mejla till info@frisksportlager.se för mer information.
Relaterat 

Om lägret

Bo på lägret